Awesome Image

Engangsjobb

Noen ganger trenger du kanskje bare litt ekstra renhold til jul eller vindusvasken. Da kan vi lage en avtale om det du trenger utført her og nå. Da blir det en engangsjobb og kun én faktura blir sendt deg. Pris på jobben og når du ønsker jobben utført blir vi enige om i forkant. På denne måten håper vi å sikre at jobben og prisen er tilfredsstillende.

Vi utfører blant annet flyttevask, skuring og polering av gulv, vask av ventilasjonsrør og tak, tepperens, vindusvask og fasadevask.

 • Trenger du kun en engangsjobb av og til? Vi hjelper deg!
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
 • Flyttevask

  En flyttevask inkluderer både tak, vegger, gulv, innvendig og utvendig av ulike skap, sanitærrom og vi hiver også søppelet for deg om du ønsker det.

 • Tepperens

  Tepperens utføres maskinelt og vi kan rense gulvtepper, tekstilmøbler og renholdssoner.

 • Skuring og polering av gulv

  Skuring og polering av et gulvareal avhenger av hvilken type gulv du har. Vinyl- eller linoleumsgulv kan fint skures og poleres, avhengig av tidligere behandlinger. Ved noen tilfeller må det skures vekk gammel bonevoks før vi kan legge ny polish på arealet.

  Et steingulv kan skures forsiktig, avhengig av hvilken type stein det er, og fylles med porefyller.

 • Vask av tak og vindu

  Vi jobber i lift og flere av våre ansatte har liftsertifikat. vi kan derfor utføre vask der det er høyt under taket og vanskelig å komme til. Vi utfører også vanlig takvask.

  Ved vindusvask bruker vi tradisjonelle metoder og hydralift-metoden. Ved hydralift-metoden benyttes kun rent vann og vi bruker teleskopstenger i karbon slik at vi kan vaske i høyden.