Fra venstre: Muhittin Karais, Osman Karais, Hamdi Karais, Mustafa Karais og Hilde Pettersen.

Om oss

Alna Rengjøring AS har røtter helt tilbake til 80-tallet med hovedsete i Oslo.

1997 kjøpte Mustafa Karais bedriften og etter noen år flyttet hovedkontoret til Moss, hvor det ligger i dag.

Alna Rengjøring AS startet som en familiebedrift og en god del familiemedlemmer jobber fortsatt i bedriften. Men vi har ekspandert antall renholdere og har i dag ansatte fra Polen, Tyrkia, Island og Norge.

Vår ekspertise ligger i renhold på høyt trafikkerte plasser slik som kjøpesenter, klesbutikker, matbutikker med og uten ferskvareavdelinger.

Mange av våre kunder har vært hos oss i over ti år. En av disse er Rygge Storsenter.

Svanemerket

Per 13. september 2018 er vi Svanemerket. Kravene til Svanemerket omfatter blant annet:

  • Miljø- og helsekrav til kjemikalier som benyttes
  • Reduksjon i mengden kjemikalier som benyttes
  • Krav til effektiv transport
  • Krav vedrørende avfallsmengder og avfallshåndtering
Kontakt oss

Driftsgruppa

Mustafa Karais

Daglig leder og eier av Alna Rengjøring AS

Mustafa har 20 års erfaring i renholdsbransjen. Jobber som leder for Alna Rengjøring og har ca 28 ansatte.

Han er en positiv, ansvarsbevisst, kreativ leder med evne til å løse problemer og kommer opp med ideer. Er ærlig og rettferdig og er engasjert i jobben sin. Er stresstolerant og med evne til å prioritere oppgavene riktig. Han er en leder som er synlig og er tilstede for sine ansatte, og tar være godt på ansatte og vi er et godt team. Det er viktig for effektiviteten og trivselen på en arbeidsplass.


Muhittin Karais

Verneombud

Muhittin er en mann på 42 år og som er far til sine tre flotte barn. Har tilbragt mesteparten av sitt liv i Moss. Han har litt over 20 års erfaring i renholdsbransjen. Renhold for han er ikke bare nødvendig for estetiske grunner, men viktig for velvære, vedlikehold og ikke minst for sammenhengen mellom hygiene og helse.


Osman Karais

Temporæransvarlig

Osman er en blid, utadvendt gutt på 29 år. Bringer alltid godt humør på jobb og sprer glede til andre. Har 13 års erfaring og jobber hovedsakelig på kjøpesenter og spesialoppdrag.


Hamdi Karais

Personalansvarlig

Hamdi har jobbet i Alna Rengjøring i 5 år. Han har tidligere vært daglig leder på en Coop kafé. Han er et fast og kjent syn på et av våre sentre og er veldig dedikert i jobben.


Hilde Pettersen

Markedsansvarlig

Hilde har fagbrev som renholder, over 20 år erfaring som renholder og en bachelorgrad som velferdsviter. Hilde er veldig positiv og liker godt en utfordring. Hun ser løsninger fremfor problemer. Hildes oppgaver er å følge opp kunder og jobbene.

Kontakt oss

Ring oss på 92 85 80 80

eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Besøk oss

Kallumveien 22-24

1521 Moss

Postadresse

PB 2197

1521 Moss